Het bestaan weer wat mooier maken...

van mensen die zorg nodig hebben of zorg verlenen,
dat is precies waar wij het voor doen.

+ Langer zelfstandig

+ Prettiger werken

+ Minder zware zorg

Wij van Specialbeds bedenken en leveren speciale zorgbedden en we vertellen u graag waarom.

Bij Specialbeds weten we dat voor veel mensen thuis of mensen werkzaam in de zorg een standaard zorgbed niet de oplossing is. Sterker nog, verkeerde oplossingen kunnen leiden tot minder kwaliteit van leven, meer ziekteverzuim en daardoor hogere zorgkosten.

Wij vinden dat ieder mens die zorg nodig heeft of zorg verleent het juiste bed verdient. Daarom bedenken en leveren wij speciale zorgbedden die echt een oplossing bieden aan de gebruiker en de zorgverlener.

Denk bijvoorbeeld aan een sta-op-bed zoals ons Flexobed waarmee iemand zelfstandig in en uit bed kan komen. Of een bed met een elektrisch rolsysteem zoals de RollAssist waarmee je iemand kunt draaien en verplaatsen op bed zonder kracht te hoeven gebruiken.

Wij geloven dat behoud van zelfstandigheid en kwaliteit van leven en werken, thuis en in de zorg, het bestaan van mensen weer wat mooier maken.

Het team van Specialbeds:

Elisandrella Noordervliet-Ottens
Ik ben productspecialist bij Specialbeds. Ik vind het mooi om te zien dat ons product de zorg voor de client en zorgverlener minder zwaar maakt. Ik ga altijd voor het objectieve oprechte advies om samen met de klant de juiste keuze te maken. Daar word ik blij van!
Asha van den Berg
Ik ben verantwoordelijk voor ordermanage-ment, planning en de nazorg en service. Ik ben graag de spin in het web om van binnen uit de organisatie zowel mijn collega’s als onze klanten te ondersteunen. Mijn uitdaging is om dit dagelijks in goede banen te leiden!
Wesley van de Pol
Ik ben logistiek servicemedewerker bij Specialbeds. Met onze demobus kom ik veel bij mensen die zorg nodig hebben en bij mensen die zorg verlenen. Ik sta altijd klaar om te helpen bij onze speciale zorgbedden. Als gids bij Specialbeds geniet ik daar van!
Piet van der Wal
Ik ben directeur bij Specialbeds. Behoud van zelfstandigheid en minder zware zorg dat is wat mij motiveert. Zodat ook met onze speciale zorgbedden de zorg voor en door mensen in de toekomst gewaarborgd blijft.
Daar ga ik voor!
Yvonne Gans
Ik ben verkoop servicemedewerker bij Specialbeds. Ik help mensen bij hun start uw aanvraag en bij uit te proberen van een speciaal zorgbed. Tevens ga ik bij mensen langs om hun ervaringen te horen. Want hier kunnen wij bij Specialbeds weer van leren.
Marcel van der Molen
Ik ben operationeel manager bij Specialbeds. Mijn doel is om met een klein team van bevlogen mensen andere mensen te kunnen helpen in hun zelfredzaamheid. Mijn dag is pas geslaagd als wij onze klanten op de juiste manier hebben geholpen.
Paula Franken
Ik ben kwaliteitsmedewerker bij Specialbeds. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Op welke manier kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn en onze kwaliteit van producten en dienstverlening blijven verbeteren. Dat is mijn doel en daar ga ik voor!
Steef Berkouwer
Ik ben medewerker magazijn, logistiek en service bij Specialbeds. Mijn taak is het om onze speciale zorgbedden op de juiste manier bij onze klanten te krijgen. Van het klaarmaken tot aan bezorgen en onderhouden van de bedden. Voor mij is dit de ideale functie!
Henriëtte den Besten
Ik ben facilitair medewerker bij Specialbeds. Het schoonhouden van ons pand, het bijhouden van een prettige en nette werkomgeving en het zorgen dat iedereen met de juiste middelen zijn werk goed kan doen, dat geeft mij altijd veel voldoening.
Ingrid Wessels
Ik ben administrateur bij Specialbeds. Als professional houd ik ervan om verschillende branches te kennen. De zorgbranche is volop in beweging en dat zie ik als een uitdaging om daar mijn steentje aan bij te dragen. Dat geeft mij energie!
Taco Hiemstra
Ik ben verantwoordelijk voor het magazijn, de logistiek en service bij Specialbeds. In dit vakgebied heb ik ook veel ervaring opgedaan en dat maakt dat dit voor mij ‘de werkplek’ is. Ik vind het fijn als ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan zorg en ontzorgen.

Onze thuisbasis als inspirerende werkomgeving en...

waar we het voor doen.

  • Voor mensen die zorg nodig hebben langer zelfstandig kunnen blijven
  • Voor mensen die zorg verlenen de zorg fysiek minder zwaar te maken
  • Voor behoud van zelfstandigheid en kwaliteit van leven en werken

Voor onze klanten thuis, in een zorginstelling of ziekenhuis, wij staan voor u klaar!

Wat u van ons mag verwachten.

Betrokken

Wij verdiepen ons in onze klanten en staan altijd voor ze klaar om te komen tot de juiste oplossing.

 

Vernieuwend

Wij denken in oplossingen en niet in problemen, proactief gericht op product, organisatie en klant.

 

Gedreven

Wij geloven dat je alleen in de zorg kunt werken als je de gedrevenheid hebt om te helpen.

 
Wij geloven dat behoud van zelfstandigheid en kwaliteit
van leven en werken, thuis en in de zorg,
het bestaan van mensen weer wat mooier maken.
This site is registered on wpml.org as a development site.